VR Showroom is een initiatief van Getting Social en Unit040. Twee innovatieve bedrijven uit Eindhoven. Samen zijn we een autoriteit op het gebied van de virtuele & augmented reality. Unit040 heeft ruime ervaring op het gebied van Virtual Reality, Getting Social heeft de kennis en kunde in huis om dit te integreren met de fysieke wereld en bijvoorbeeld toe te passen in marketingstrategieën. Het is voor veel mensen niet duidelijk wat de mogelijkheden zijn van Virtual Reality. Met VR Showroom willen we u kennis laten maken met deze (nieuwe) wereld en u vooral uitnodigen om in een orienterend gesprek de mogelijkheden voor u of uw organisatie te verkennen. Dus wilt u meer weten? Bel ons, 0402180599 of laat hieronder een bericht achter.

Getting Social

Getting Social is een internetbureau uit Eindhoven gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerk oplossingen voor succesvolle online marketing & communicatie. Samen gaan we op weg naar steeds betere en persoonlijkere communicatie met uw (toekomstige) klanten.

www.gettingsocial.nl

Unit040: Explaining your technology!

Technische producten of diensten dienen altijd uitgelegd te worden. Voor uw gebruikers, uw klanten, financieringsmogelijkheden, of puur voor exposure. Unit040 kan door haar technische en creatieve achtergrond uw technologie op een professionele en duidelijke manier uitleggen. Unit040 kijkt telkens naar de juiste uitingsvorm voor het uitleggen van uw techniek. Hierin blijft ook Unit040 innovatief, door gebruik te maken van de nieuwste technieken. Op die manier blijft uw publiek geboeid en steelt uw technologie de show.

www.unit040.nl

Bel ons!

Guido van Gageldonk

Senior Designer

Guido van Gageldonk

Senior Designer

Unit040 is hét bedrijf voor het uitleggen van uw technologie op een duidelijke en pakkende wijze.

E-mail: guido@unit040.nl
Phone: 040 7676 282

Richard Heesen

Business Developer

Richard Heesen

Business Developer

Getting Social is hét internetbureau uit Eindhoven voor succesvolle online marketing & communicatie.

E-mail: richard@gettingsocial.nl
Phone: 040-2180599

Contactformulier

Deel deze pagina