Voor 2 tientjes in het middelpunt van de belangstelling

Ik neem mijn Google Cardboard overal mee naar toe. Naar zakelijke afspraken, op verjaardagen en ook aan de bar bij de tennis komt-ie tevoorschijn. Samen met mijn Samsung Galaxy S5 trakteer ik dan niet alleen op een kopje koffie of een biertje maar ook op een eerste blik in de virtuele wereld. En dat voor nog geen twee tientjes...

Ik kan het wel uitleggen maar het meemaken werkt toch echt het beste. “Tell me and I forget, teach me and I may remember, involve me and I learn - Benjamin Franklin". En meemaken, dat doen ze. Lang niet alle virtuele demo's zijn van een goede kwaliteit maar de beleving blijft een hele bijzondere ervaring!

Het gaat mij nog niet zozeer om de Google Cardboard of de virtuele applicaties zelf, maar meer om het opwekken van de creaitiviteit van mijn virtuele medekijkers. Ze laten nadenken over wat ze zelf met de combinatie van een smartphone en virtuele bril kunnen. Dan ontstaat er vaak een mooi gesprek over nieuwe mogelijkheden en gaan de innovatieve ideeën de vrije loop.

Dus wil je zelf ook eens deze Google Cardboard kijken naar je eigen virtuele toekomstige wereld? Maak dan een afspraak zodat we samen deze wereld kunnen verkennen.

Maak een afspraak Richard Heesen

Deel deze pagina